Tjänster & Priser

Förnya, gör om och bygg ut hemmet med Byggexpressen

Oavsett om önskelistan innehåller stora eller små byggprojekt  – ditt drömhem är inte långt borta tillsammans med oss. Med rutin, erfarenhet och framför allt välutbildade hantverkare och snickare får du badrumsrenoveringen du längtat efter, Attefallshuset till släktbesöken eller det nya garaget äntligen på plats. Från offert, projektering, byggprocess och slutbesiktning får du en trygg och engagerad partner. Välj ett byggföretag som efter femton år i byggbranschen fortfarande tycker det bästa resultatet är nöjda kunder.

​​​​​​​Välkommen att chatta med oss vi är online!

Kontaktinformation


​​​​​​​Telefon: 0706-500 560
E-post: inbox@byggexpressen.net

Adress


ByggExpressen
Septembervägen 10
451 52 Uddevalla

Vad behöver du hjälp med? Byggexpressen löser:

Hur fungerar entreprenad?

Vi tar gärna på oss hela åtaganden av byggnationer och ombyggnader som totalentreprenör. ByggExpressen AB sköter all samordning och projektering mellan alla hantverksgrupper. Du som beställare har oss som din enda kontaktperson genom hela byggprocessen.
I och med att vi tar ett helhetsansvar för projektet kan vi planera för att arbetet ska löpa så smidigt och snabbt som möjligt, vilket så klart är en stor fördel för dig som kund. Det innebär också att du får en bättre överblick och kontroll över kostnaderna för projektet.

ROT-avdrag på snickare & eventuella underentreprenörer

 - 30 procent av arbetskostnaden

ROT-avdrag innebär att du som privatkund bara betalar 70 procent på arbetskostnaden för det arbete vi utför i din bostad. ROT står för Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad. Man kan kort säga att det som görs i och/eller i anslutning till bostaden oftast ger rätt till ROT. Din bostad måste dock vara fem år eller äldre för att ROT-avdrag ska gälla. Att renovera ditt kök eller ditt badrum, bygga ett garage eller en carport som är ansultet till bostaden är exempel på bygguppdrag som ger rätt till ROT.
Du har också rätt till ROT-avdrag för arbeten som utförs i din bostadsrätt. 
Självklart får du svar på alla frågor om ROT-avdraget innan vi startar ett projekt, så att du kan känna dig trygg. 

Prissättningen hos Byggexpressen


- 555 kr per timme (exklusive moms)
-      5 kr / km i reseersättning
-    15 % påslag på våra materialkostnader

Våra arbetstider

​​​​​​​
Vardagar 7:00-16:00