Kök i Äsperöd

Erik i Äsperöd/Uddevalla


"Jag är otroligt nöjd med resultatet av ombyggnaden av mitt kök och vardagsrum till en öppen planlösning, utförd av Byggexpressen. Deras professionalism och dedikation under hela projektet var imponerande. Genom att välja totalentreprenad kunde jag känna mig trygg med att alla aspekter hanterades effektivt och med hög kvalitet. Nu har jag en modern och funktionell livsmiljö som passar mina behov perfekt. Tack Byggexpressen för att ni förverkligade min vision!"

Projektbeskrivning


Under perioden december 2023 till mars 2024 utförde Byggexpressen en totalentreprenad för en privat kund i Äsperöd-Uddevalla, där de omvandlade kök och vardagsrum till en öppen planlösning. Projektet innebar en omfattande ombyggnad för att skapa en modern och funktionell livsmiljö med fokus på ökad rymd och användbarhet. Byggexpressen ansvarade för planering, konstruktion och färdigställande av projektet, vilket resulterade i en förbättrad och trivsam bostad för kunden.

Fördelar och resultat


Genom att anförtro Byggexpressen med en omfattande totalentreprenad för ombyggnad av kök och vardagsrum till en öppen lösning från december 2023 till mars 2024, kunde kunden i Äsperöd-Uddevalla njuta av en förbättrad och moderniserad livsmiljö. Resultatet av projektet var en smidig och funktionell utformning som ökade både bekvämligheten och den visuella estetiken, vilket skapade en trivsam atmosfär och ökad värde för kundens hem.

Snabbfakta


Uppdragsutförare: Byggexpressen
Projekttyp: Ombyggnad Kök och vardagsrum, öppen lösning
Tidsintervall: Dec 2023 till mars 2024
Entreprenadform: Totalentreprenad
Beställare: Privat kund i Äsperöd-Uddevalla

Kontaktinformation


​​​​​​​Telefon: 0706-500 560
E-post: inbox@byggexpressen.net

Adress


ByggExpressen
Septembervägen 10
451 52 Uddevalla