Badrum hos privatperson

Erik i Äsperöd/Uddevalla


"Jag är oerhört nöjd med det arbete som Byggexpressen utförde när de renoverade mitt badrum och wc under januari-februari 2023. Deras professionalism och expertis under hela projektet var fantastisk. Genom att välja totalentreprenad kunde jag slappna av och överlåta allt till dem, vilket gjorde hela processen smidig och stressfri. Nu har jag ett vackert och funktionellt badrum som överträffar mina förväntningar. Stort tack till Byggexpressen för deras utmärkta arbete!"

Projektbeskrivning


Under perioden januari-februari 2023 genomförde Byggexpressen en totalentreprenad för en privat kunds badrums- och wc-renovering. Projektet innefattade omfattande renoveringsarbete för att skapa ett modernt och funktionellt utrymme. Byggexpressen ansvarade för allt från planering och rivning till installation och färdigställande, vilket resulterade i ett badrum och wc av hög kvalitet som uppfyllde kundens önskemål och behov.

Fördelar och resultat


Genom Byggexpressens totalentreprenad för renoveringen av ett badrum och wc under januari-februari 2023 kunde kunden njuta av flertalet fördelar och enastående resultat. Med fokus på professionalism och skicklighet hanterade Byggexpressen allt från planering till färdigställande av projektet, vilket resulterade i ett smidigt och välutfört arbete. Den omfattande renoveringen ledde till ett badrum och wc som inte bara är estetiskt tilltalande utan även högfungerande och moderna. Genom att överlåta arbetet till Byggexpressen fick kunden inte bara ett förbättrat utrymme utan också en ökad livskvalitet och komfort i sitt hem.

Snabbfakta


Uppdragsutförare: Byggexpressen
Projekttyp: Badrum/Wc
Tidsintervall: Januari-feb 2023
Entreprenadform: Totalentreprenad
Beställare: Privat kund

Kontaktinformation


​​​​​​​Telefon: 0706-500 560
E-post: inbox@byggexpressen.net

Adress


ByggExpressen
Septembervägen 10
451 52 Uddevalla